Greenlife  Industrial  Limited

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel
  • China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel
  • China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel
  • China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel
  • China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: GREENLIFE
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Ongeveer ons
GREENLIFE BEPERKT INDUSTRIEEL is een professionele fabrikant en een exporteur van hoogte - de rolsleutelkoorden van de kwaliteitsveiligheid, met onze eerlijkheid, om volledige waaier en de professionele diensten slechts het beste aan alle cliënten van over de hele wereld aan te bieden.
GREENLIFE die is begonnen om veiligheidsoplossingen sinds 2008, nameer dan 14 jaar van ontwikkeling te verstrekken, werd een belangrijke leverancier in de het sleutelkoordindustrie van de veiligheidsrol met eigen faciliteit bijna 3000sqm in China. Wij concentreren ons op aangepaste plastic rolsleutelkoorden, intrekbare sleutelkoordhouder, verwante hardwaretoebehoren, plastic toebehoren in veiligheidssysteem. Met hoogte - kwaliteitsnorm, uitstekende handvaardigheden, geavanceerde teconology, strikte kwaliteitscontrole en de professionele verkoopdienst, Greenlife-doelstellingen om onze klanten, verdelers en leveranciers van win-win samenwerking in oud te voorzien.

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 0

Ons Product:
Greenlifevervaardiging al systeem van plastiek met een laag bedekte rolsleutelkoorden/leibanden.
1. Plastic rolsleutelkoord; 2. Plastic hulpmiddelsleutelkoord; 3. Draad gerold sleutelkoord; 4. Gerold zeer belangrijk sleutelkoord; 5. Het straalsleutelkoord van de skiveiligheid; 6. Het snelle sleutelkoord van de versierol; 7. Branding gerolde leiband; 8. De riem van de kinderenveiligheid; 9.Coil vissend sleutelkoord; 10. Het sleutelkoord van de pistoolrol; 11. Het koord van de naaldketting; 12. Intrekbaar hulpmiddelsleutelkoord; 13. Douane gerolde kabel; 14. Onverwachte haak carabiner; 15. alle sleutelkoordtoebehoren.

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 1

 

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 2

Garantie:
het opmerkelijke OEM en ODM vermogen, de aangepaste speciale tekeningen of de ideeën allen zullen waar kunnen worden.
De verschillende kunststof is milieuvriendelijk en goedkeurt allen die door ROHS, SGS, enz.
Divers van hoogte - sleutelkoorden van de kwaliteits waren de veilige rol uitgevoerd naar Amerika, Europa, Japan en Korea.
Volledig ontvangen hoge reputatie van cliënten.

 

Voordeel van ervaring:
Globale werkende wijze
Wij zijn de aandeelhouder van Chinese vier het sleutelkoordfabrieken van de de lenterol tot nu, en gevestigd goed en op lange termijn vennootschap met andere plastic/metaalhaak & gesp & andere toebehoren grootste en professionele verwerkende bedrijven. Het goede vennootschap verstrekt ons de professionele productievoorwaarden, de geavanceerde technologieën, de snelle technische ondersteuningen en de rijke ervaringen. Bouw geleidelijk aan in een centrum voor de productie van de provincie van Guangdong, en het marketing netwerk en de uitvoerende deur van Shenzhen, zetten het volledige en uitvoerige systeem van de productlevering in volledig buitenlandse markten op.
Houding van de klanten de hoogste dienst
De „klant is God“, is de houding alles. Wij vertegenwoordigen de belangen van klanten, ertoe verbonden om de globale hoogstaande en unieke diensten te verlenen, doen de beste diensten aan klanten, ontmoeten klanten, om maximumklantenwaarde tot stand te brengen.
Uitstekende kwaliteitsborging
De kwaliteit is de fundamentele verrichting, Greenlife-high-end moet het plaatsen een sterk Greenlife-merk door hoogste productenkwaliteit creëren. Vermelde Greenlife, zal de producten van Greenlife zeker betrouwbaar zijn, is deze conclusie lange tijd bewezen door groepen buitenlandse klanten. Geen productkwaliteit, gelijk aan geen kapitaal aan een bedrijf.

 

Bedrijfsslogans:
De hart-aan-hart diensten, eerlijkheid-aan-eerlijkheid verrichting, uw tevredenheid zijn wij achtervolgen!
Kwaliteit eerst, de Dienst eerst, Krediet eerst.

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 3

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 4

 

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 5

Geschiedenis

internationale 2005-2007-hoofdzakelijk zaken in band en veilig voor bureau/school-gebruikt.
2008.08 --Was de Greenlife Industriële Naamloze vennootschap geboren.
2008.09 --SUNGIFTS online getoonde het merk, plastic zeer belangrijke rolketting heet-verkoopt punt.
2009.01 --het ontwikkelen van het uitvoeren markten op badge&safety fastenering systeem.
2009.10 --Samengewerkt met 2factories, werd hun belangrijke uitvoerende agent.
2010.08 --De geïnvesteerde fabrieken van 1old en 1new-, werden aandeelhouder.
2011.12 --Bevestigd GREENLIFE-merk speciaal voor rolsleutelkoord.
2012.05 --De fabriek van de investeringsholding 1professional voor rolzaken.
2013.03 --Nadruk op hoogte - het sleutelkoordproductie en verkoop van de kwaliteitsrol.
2014.09 --Het hete verkopen over OEM hulpmiddelsleutelkoorden, is de verscheidenheid van kettingen gestegen.
2015.03 --De openings nieuwe lijnen zoals het sleutelkoord van de pistoolrol, kinderen binden wat hoogte vast - kwaliteitsleibanden.
2016.04 --geworden aandeelhouder voor totale 4 directe fabrieken belast met plastic riemen.
2017.05 --GREENLIFE TM had, voor hoogwaardige GEROLDE SLEUTELKOORDEN goedgekeurd.

2018.03 --Broerbedrijf „Co. van Shenzhen Spocket Teconology, Ltd“ begonnen voorbereiding van nieuwe zaken op veiligheidsgebied.

 

2019.10 --Spocketguard ® voor 17 beschikbare categorieën. De toepassing van het beginmerk voor 9 & 35 categorieën.

2020.01 --Oplossingen van de de veiligheidsvertoning van het Spocketbegin omvatten de professionele, ook het sleutelkoord van de veiligheidsrol het uitvoeren.

2021.03 --Spocket nieuwe plaats www.spocketguard.com online!

 

Dank u voor de Steun, Elk van Onze Beste Klanten!

 

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Of u dozens rolsleutelkoorden of honderden in winkel op verkoop, of zelfs duizenden meer volgens uw speciaal verzoek met inbegrip van de druk van het douaneembleem nodig hebt, bent u aan de juiste plaats gekomen!

 

Plastic Direct Rolsleutelkoord

 

Om u hier te helpen het juiste rolsleutelkoord voor uw doel krijgen. 

 

Met betrekkelijk hoge mogelijkheden van rolsleutelkoord en professionele vervaardiging in bijna 10 jaar, Greenlife-zullen de mensen zullen de dicuss met u snel uw vereiste die duidelijk begrijpen en maken, praktische ideeën aanbieden, technische adviezen en de operationele test, om te verzekeren u wordt geschikt en de beste oplossing voor uw toepassing.

 

                                                      De Beste Dienst van GREENLIFE

 

12 urenpre-sales het Raadplegen

12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

Snel Citaat

Binnen 24hours gedetailleerd citaat volgens uw speciaal vereiste.

 

Lage prijssteekproef het Maken

Wij konden voorraad 1-2pcs steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

Beste de Fabrieksprijs van China

De krachtige concurrerende de fabrieks directe prijs van China, doet ons beste u goedkoop en perfect punt in deze industrie geven.

 

Goedkope Verschepende Last

Het concurrerendste het verschepen tarief van onze eigen verschepende forwarder agenten, u kan verschepende manier kiezen door uitdrukkelijk, door de lucht of door overzees, als uw behoefte.

 

Kwaliteit, slechts het Beste!

Het product van Greenlife is stabiel en hoog allen - kwaliteit, geen inferieur. Slechts het beste, besteden wij werkelijk hoogst aandacht aan onze goede die reputatie in de loop van de jaren wordt geaccumuleerd.

 

5-7 Werkdagen Snelle Levering

Wij hebben voorraad & klaar materieel punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 werkdagen snelle levertijd aan. Voor andere douaneproductie, doe het best geschikte levering, klaar voorraad voor de verkoopseizoen van klanten verzekeren.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

Vóór elke verzending, moet QC afd. strikt en zorgvuldig doen kwaliteitscontrole en inspectie. Keur geavanceerd het testen materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van ons elk punt verzekert.

Grondstoffencontrole: al milieuvriendelijke grondstof van uitstekende kwaliteit, belemmert stevig het gebruik van om het even welk gerecycleerd materiaal.

Kwaliteitscontrole: wij hebben QC teams in workshop en verpakking afd. allebei, 4 supevisors om zullen controleren ervoor te zorgen elk punt kwaliteits aan verzoek voldoet.

 

Professioneel Verkoopteam

Het de verkoopteam van Greenlife kon de professionele en ervaren verkoopdienst en suggestie aanbieden op elk ogenblik, welk pre-sale, in-verkoop en naverkoopdienst ook.

 

24 de Dienst van urennaverkoop

Lever zeker de snelle en betrouwbare naverkoopdienst, nemen wij de verantwoordelijkheid voor elk van onze producten betreffende kwaliteit en verpakking, door naar een ononderbroken stijgende waardeketen, onze eerlijkheid en eerlijkheid altijd hier te assoiëren en samen te werken voor om het even welke klant van om het even welk land. Als de klant om het even welk indient klagen of nieuw verzoek, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze productmanager en afdelingschef allebei rapporteren, zullen zij gewoonlijk een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen in 48 uren met terugkoppelen en oplossing antwoorden.

 

Exclusieve Levering

kleine hoeveelheids proeforde voor het steunen van nieuwe cliënt voor uw nieuwe zaken of het nieuwe markt onderzoeken; vrij verscheidene stukkensteekproeven voor alle oude klanten, behalve nieuw douaneproduct.

 

Om het even welk verzoeken of willen om uw toepassing te bespreken, alstublieft vrij voelen om ons bureau op te roepen:

 

+86 755 86536316 of +8618609669667

of verstuur ons bij met de elektronische post: 

sales@plasticcoillanyard.com

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Greenlife Team Welcomes You!

 

GREENLIFE brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden van over de hele wereld welkom heten.

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 0

 

China Greenlife  Industrial  Limited Bedrijfsprofiel 1