Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Greenlife  Industrial  Limited

Van goede kwaliteit Het Sleutelkoord van het rolhulpmiddel voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Sleutelkoord van het rolhulpmiddel voor verkoop
Hey Tina, cargos kijkt werkelijk belovend. Dank voor de snelle productie!

—— Patrick

De plastic lentes kwamen hier aan gisteren. Alles ging goed. Dank voor al hulp tijdens het importproces, u hielp me een.

—— Paul

Hallo kwam Tina, kartons aan, kijkt het perfect, dankt u zeer, hielp u me een, hoop ik om aan u spoedig voor nieuwe aankopen te spreken.

—— Luis

Dankuwel voor zo snel komst terug aan me, is Tina-u een ster!! Ik door:sturen dit aan mijn klant, waardeer ik werkelijk uw snelle reactie.

—— Clare

Hello Tina, bereikte reeds de rollen, hield van ik. Alles werkte groot uit. Dank u!

—— Rosavi

De lading is op tijd aangekomen om de Rollen aan iedereen in het project uit te delen. Dank u zeer voor uw hulp in de gehele procedure, vooral voor het uitstekende snelle verschepen.

—— Friedrich

Ik ben online Chatten Nu

Greenlife  Industrial  Limited

1 2 3 4 5 6 7
Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited
De Greenlifebouw Fabrieksfaciliteiten Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GREENLIFE
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

Ongeveer ons
GREENLIFE BEPERKT INDUSTRIEEL is een professionele fabrikant en een exporteur van hoogte - de rolsleutelkoorden van de kwaliteitsveiligheid, met onze eerlijkheid, om volledige waaier en de professionele diensten slechts het beste aan alle cliënten van over de hele wereld aan te bieden.
GREENLIFE die is begonnen om veiligheidsoplossingen sinds 2008, nameer dan 11 jaar van ontwikkeling te verstrekken, werd een belangrijke leverancier in de het sleutelkoordindustrie van de veiligheidsrol met eigen faciliteit bijna 3000sqm in China. Wij concentreren ons op aangepaste plastic rolsleutelkoorden, intrekbare sleutelkoordhouder, verwante hardwaretoebehoren, plastic toebehoren in veiligheidssysteem. Met hoogte - kwaliteitsnorm, uitstekende handvaardigheden, geavanceerde teconology, strikte kwaliteitscontrole en de professionele verkoopdienst, Greenlife-doelstellingen om onze klanten, verdelers en leveranciers van win-win samenwerking in oud te voorzien.

Greenlife  Industrial  Limited

Ons Product:
Greenlifevervaardiging al systeem van plastiek met een laag bedekte rolsleutelkoorden/leibanden.
1. Plastic rolsleutelkoord; 2. Plastic hulpmiddelsleutelkoord; 3. Draad gerold sleutelkoord; 4. Gerold zeer belangrijk sleutelkoord; 5. Het straalsleutelkoord van de skiveiligheid; 6. Het snelle sleutelkoord van de versierol; 7. Branding gerolde leiband; 8. De riem van de kinderenveiligheid; 9.Coil vissend sleutelkoord; 10. Het sleutelkoord van de pistoolrol; 11. Het koord van de naaldketting; 12. Intrekbaar hulpmiddelsleutelkoord; 13. Douane gerolde kabel; 14. Onverwachte haak carabiner; 15. alle sleutelkoordtoebehoren.

Greenlife  Industrial  Limited

 

Greenlife  Industrial  Limited

Garantie:
het opmerkelijke OEM en ODM vermogen, de aangepaste speciale tekeningen of de ideeën allen zullen waar kunnen worden.
De verschillende kunststof is milieuvriendelijk en goedkeurt allen die door ROHS, SGS, enz.
Divers van hoogte - sleutelkoorden van de kwaliteits waren de veilige rol uitgevoerd naar Amerika, Europa, Japan en Korea.
Volledig ontvangen hoge reputatie van cliënten.

 

Voordeel van ervaring:
Globale werkende wijze
Wij zijn de aandeelhouder van Chinese vier het sleutelkoordfabrieken van de de lenterol tot nu, en gevestigd goed en op lange termijn vennootschap met andere plastic/metaalhaak & gesp & andere toebehoren grootste en professionele verwerkende bedrijven. Het goede vennootschap verstrekt ons de professionele productievoorwaarden, de geavanceerde technologieën, de snelle technische ondersteuningen en de rijke ervaringen. Bouw geleidelijk aan in een centrum voor de productie van de provincie van Guangdong, en het marketing netwerk en de uitvoerende deur van Shenzhen, zetten het volledige en uitvoerige systeem van de productlevering in volledig buitenlandse markten op.
Houding van de klanten de hoogste dienst
De „klant is God“, is de houding alles. Wij vertegenwoordigen de belangen van klanten, ertoe verbonden om de globale hoogstaande en unieke diensten te verlenen, doen de beste diensten aan klanten, ontmoeten klanten, om maximumklantenwaarde tot stand te brengen.
Uitstekende kwaliteitsborging
De kwaliteit is de fundamentele verrichting, Greenlife-high-end moet het plaatsen een sterk Greenlife-merk door hoogste productenkwaliteit creëren. Vermelde Greenlife, zal de producten van Greenlife zeker betrouwbaar zijn, is deze conclusie lange tijd bewezen door groepen buitenlandse klanten. Geen productkwaliteit, gelijk aan geen kapitaal aan een bedrijf.

 

Bedrijfsslogans:
De hart-aan-hart diensten, eerlijkheid-aan-eerlijkheid verrichting, uw tevredenheid zijn wij achtervolgen!
Kwaliteit eerst, de Dienst eerst, Krediet eerst.

Greenlife  Industrial  Limited

Greenlife  Industrial  Limited

 

Greenlife  Industrial  Limited

Contactgegevens
Greenlife  Industrial  Limited

Contactpersoon: Mrs. Tina Lau

Tel.: 86-755-86536316

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)