Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Greenlife  Industrial  Limited

Greenlifeproducten:
Greenlifevervaardiging al systeem van plastiek met een laag bedekte rolsleutelkoorden/leibanden.
1. Plastic rolsleutelkoord; 2. Plastic hulpmiddelsleutelkoord; 3. Draad gerold sleutelkoord;

4. Gerold zeer belangrijk sleutelkoord; 5. Het straalsleutelkoord van de skiveiligheid; 6. Het snelle sleutelkoord van de versierol;

7. Branding gerolde leiband; 8. De riem van de kinderenveiligheid; 9.Coil vissend sleutelkoord;

10. Het sleutelkoord van de pistoolrol;  11. Het koord van de naaldketting; 12. Intrekbaar hulpmiddelsleutelkoord;

13. Douane gerolde kabel; 14. Onverwachte haak carabiner; 15. alle sleutelkoordtoebehoren.

Greenlife  Industrial  Limited

Greenlife  Industrial  Limited

Greenlife  Industrial  Limited

Garantie:
Het opmerkelijke OEM en ODM vermogen, de aangepaste speciale tekeningen of de ideeën allen zullen waar kunnen worden.
De verschillende kunststof is milieuvriendelijk en goedkeurt allen die door ROHS, SGS, enz.
Divers van hoogte - sleutelkoorden van de kwaliteits waren de veilige rol uitgevoerd naar Amerika, Europa, Japan en Korea.
Volledig ontvangen hoge reputatie van cliënten.

 

Voordeel van ervaring:
Globale werkende wijze
Wij zijn de aandeelhouder van Chinese vier het sleutelkoordfabrieken van de de lenterol tot nu, en gevestigd goed en op lange termijn vennootschap met andere plastic/metaalhaak & gesp & andere toebehoren grootste en professionele verwerkende bedrijven. Het goede vennootschap verstrekt ons de professionele productievoorwaarden, de geavanceerde technologieën, de snelle technische ondersteuningen en de rijke ervaringen. Bouw geleidelijk aan in een centrum voor de productie van de provincie van Guangdong, en het marketing netwerk en de uitvoerende deur van Shenzhen, zetten het volledige en uitvoerige systeem van de productlevering in volledig buitenlandse markten op.
Houding van de klanten de hoogste dienst
De „klant is God“, is de houding alles. Wij vertegenwoordigen de belangen van klanten, ertoe verbonden om de globale hoogstaande en unieke diensten te verlenen, doen de beste diensten aan klanten, ontmoeten klanten, om maximumklantenwaarde tot stand te brengen.
Uitstekende kwaliteitsborging
De kwaliteit is de fundamentele verrichting, Greenlife-high-end moet het plaatsen een sterk Greenlife-merk door hoogste productenkwaliteit creëren. Vermelde Greenlife, zal de producten van Greenlife zeker betrouwbaar zijn, is deze conclusie lange tijd bewezen door groepen buitenlandse klanten. Geen productkwaliteit, gelijk aan geen kapitaal aan een bedrijf.

 

Bedrijfsslogans:
De hart-aan-hart diensten, eerlijkheid-aan-eerlijkheid verrichting, uw tevredenheid zijn wij achtervolgen!
Kwaliteit eerst, de Dienst eerst, Krediet eerst.

Greenlife  Industrial  Limited

Greenlife  Industrial  Limited

 

Greenlife  Industrial  Limited

Geschiedenis

Greenlife  Industrial  Limited

 

Dank u voor de Steun, Elk van Onze Beste Klanten!

 

Greenlife  Industrial  Limited

Dienst

Of u dozens rolsleutelkoorden of honderden in winkel op verkoop, of zelfs duizenden meer volgens uw speciaal verzoek met inbegrip van de druk van het douaneembleem nodig hebt, bent u aan de juiste plaats gekomen!

 

Plastic Rol Lanyard Direct

 

Om u hier te helpen het juiste rolsleutelkoord voor uw doel krijgen.

 

Greenlife  Industrial  Limited

 

Met betrekkelijk hoge mogelijkheden van rolsleutelkoord en professionele vervaardiging in bijna 15 jaar, Greenlife-zullen de mensen zullen de dicuss met u snel uw vereiste die duidelijk begrijpen en maken, praktische ideeën aanbieden, technische adviezen en de operationele test, om te verzekeren u wordt geschikt en de beste oplossing voor uw toepassing.

 

De Beste Dienst van GREENLIFE

 

12 urenpre-sales het Raadplegen

12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

Snel Citaat

Binnen 24 uren gedetailleerd citaat volgens uw speciaal vereiste.

 

Lage prijssteekproef het Maken

Wij konden voorraad 1-2pcs steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

Beste de Fabrieksprijs van China

De krachtige concurrerende de fabrieks directe prijs van China, doet ons beste u goedkoop en perfect punt in deze industrie geven.

 

Goedkope Verschepende Last

Het concurrerendste het verschepen tarief van onze eigen verschepende forwarder agenten, u kan verschepende manier kiezen door uitdrukkelijk, door de lucht of door overzees, als uw behoefte.

 

Kwaliteit, slechts het Beste!

Het product van Greenlife is stabiel en hoog allen - kwaliteit, geen inferieur. Slechts het beste, besteden wij werkelijk hoogst aandacht aan onze goede die reputatie in de loop van de jaren wordt geaccumuleerd.

 

5-7 Werkdagen Snelle Levering

Wij hebben voorraad & klaar materieel punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 werkdagen snelle levertijd aan. Voor andere douaneproductie, doe het best geschikte levering, klaar voorraad voor de verkoopseizoen van klanten verzekeren.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

Vóór elke verzending, QC moet de afdeling strikt en zorgvuldig doen kwaliteitscontrole en inspectie. Keur geavanceerd het testen materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van ons elk punt verzekert.

Grondstoffencontrole: al milieuvriendelijke grondstof van uitstekende kwaliteit, belemmert stevig het gebruik van om het even welk gerecycleerd materiaal.

Kwaliteitscontrole: wij hebben QC teams in workshop en verpakkende afdeling allebei, 4 supevisors om zullen controleren ervoor te zorgen elk punt kwaliteits aan verzoek voldoet.

 

Professioneel Verkoopteam

Het de verkoopteam van Greenlife kon de professionele en ervaren verkoopdienst en suggestie aanbieden op elk ogenblik, welk pre-sale, in-verkoop en naverkoopdienst ook.

 

de Dienst van 24 urennaverkoop

Lever zeker de snelle en betrouwbare naverkoopdienst, nemen wij de verantwoordelijkheid voor elk van onze producten betreffende kwaliteit en verpakking, door naar een ononderbroken stijgende waardeketen, onze eerlijkheid en eerlijkheid altijd hier te assoiëren en samen te werken voor om het even welke klant van om het even welk land. Als de klant om het even welk indient klagen of nieuw verzoek, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze productmanager en afdelingschef allebei rapporteren, zullen zij gewoonlijk een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen in 48 uren met terugkoppelen en oplossing antwoorden.

 

Exclusieve Levering

kleine hoeveelheids proeforde voor het steunen van nieuwe cliënt voor uw nieuwe zaken of het nieuwe markt onderzoeken; vrij verscheidene stukkensteekproeven voor alle oude klanten, behalve nieuw douaneproduct.

 

Om het even welk verzoeken of willen om uw toepassing te bespreken, alstublieft vrij voelen om ons bureau op te roepen:

 

+86 755 86536316 of +8618609669667

of verstuur ons bij met de elektronische post:

 

sales@plasticcoillanyard.com

Greenlife  Industrial  Limited

 

Ons Team

Greenlife Team Welcomes You!

 

GREENLIFE brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden van over de hele wereld welkom heten.

Greenlife  Industrial  Limited

Greenlife  Industrial  Limited

Application

Greenlife  Industrial  Limited

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Tina Lau
Tel. : 86-755-86536316
Fax : 86-755-86536316
Resterend aantal tekens(20/3000)