Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Van goede kwaliteit Het Sleutelkoord van het rolhulpmiddel voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Sleutelkoord van het rolhulpmiddel voor verkoop
Hey Tina, cargos kijkt werkelijk belovend. Dank voor de snelle productie!

—— Patrick

De plastic lentes kwamen hier aan gisteren. Alles ging goed. Dank voor al hulp tijdens het importproces, u hielp me een.

—— Paul

Hallo kwam Tina, kartons aan, kijkt het perfect, dankt u zeer, hielp u me een, hoop ik om aan u spoedig voor nieuwe aankopen te spreken.

—— Luis

Dankuwel voor zo snel komst terug aan me, is Tina-u een ster!! Ik door:sturen dit aan mijn klant, waardeer ik werkelijk uw snelle reactie.

—— Clare

Hello Tina, bereikte reeds de rollen, hield van ik. Alles werkte groot uit. Dank u!

—— Rosavi

De lading is op tijd aangekomen om de Rollen aan iedereen in het project uit te delen. Dank u zeer voor uw hulp in de gehele procedure, vooral voor het uitstekende snelle verschepen.

—— Friedrich

Ik ben online Chatten Nu

Greenlife  Industrial  Limited

1 2 3 4 5 6 7
Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited Greenlife  Industrial  Limited
De Greenlifebouw Fabrieksfaciliteiten Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GREENLIFE
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

Of u dozens rolsleutelkoorden of honderden in winkel op verkoop, of zelfs duizenden meer volgens uw speciaal verzoek met inbegrip van de druk van het douaneembleem nodig hebt, bent u aan de juiste plaats gekomen!

 

Plastic Direct Rolsleutelkoord

 

Om u hier te helpen het juiste rolsleutelkoord voor uw doel krijgen. 

 

Met betrekkelijk hoge mogelijkheden van rolsleutelkoord en professionele vervaardiging in bijna 10 jaar, Greenlife-zullen de mensen zullen de dicuss met u snel uw vereiste die duidelijk begrijpen en maken, praktische ideeën aanbieden, technische adviezen en de operationele test, om te verzekeren u wordt geschikt en de beste oplossing voor uw toepassing.

 

                                                      De Beste Dienst van GREENLIFE

 

12 urenpre-sales het Raadplegen

12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

Snel Citaat

Binnen 24hours gedetailleerd citaat volgens uw speciaal vereiste.

 

Lage prijssteekproef het Maken

Wij konden voorraad 1-2pcs steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

Beste de Fabrieksprijs van China

De krachtige concurrerende de fabrieks directe prijs van China, doet ons beste u goedkoop en perfect punt in deze industrie geven.

 

Goedkope Verschepende Last

Het concurrerendste het verschepen tarief van onze eigen verschepende forwarder agenten, u kan verschepende manier kiezen door uitdrukkelijk, door de lucht of door overzees, als uw behoefte.

 

Kwaliteit, slechts het Beste!

Het product van Greenlife is stabiel en hoog allen - kwaliteit, geen inferieur. Slechts het beste, besteden wij werkelijk hoogst aandacht aan onze goede die reputatie in de loop van de jaren wordt geaccumuleerd.

 

5-7 Werkdagen Snelle Levering

Wij hebben voorraad & klaar materieel punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 werkdagen snelle levertijd aan. Voor andere douaneproductie, doe het best geschikte levering, klaar voorraad voor de verkoopseizoen van klanten verzekeren.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

Vóór elke verzending, moet QC afd. strikt en zorgvuldig doen kwaliteitscontrole en inspectie. Keur geavanceerd het testen materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van ons elk punt verzekert.

Grondstoffencontrole: al milieuvriendelijke grondstof van uitstekende kwaliteit, belemmert stevig het gebruik van om het even welk gerecycleerd materiaal.

Kwaliteitscontrole: wij hebben QC teams in workshop en verpakking afd. allebei, 4 supevisors om zullen controleren ervoor te zorgen elk punt kwaliteits aan verzoek voldoet.

 

Professioneel Verkoopteam

Het de verkoopteam van Greenlife kon de professionele en ervaren verkoopdienst en suggestie aanbieden op elk ogenblik, welk pre-sale, in-verkoop en naverkoopdienst ook.

 

24 de Dienst van urennaverkoop

Lever zeker de snelle en betrouwbare naverkoopdienst, nemen wij de verantwoordelijkheid voor elk van onze producten betreffende kwaliteit en verpakking, door naar een ononderbroken stijgende waardeketen, onze eerlijkheid en eerlijkheid altijd hier te assoiëren en samen te werken voor om het even welke klant van om het even welk land. Als de klant om het even welk indient klagen of nieuw verzoek, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze productmanager en afdelingschef allebei rapporteren, zullen zij gewoonlijk een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen in 48 uren met terugkoppelen en oplossing antwoorden.

 

Exclusieve Levering

kleine hoeveelheids proeforde voor het steunen van nieuwe cliënt voor uw nieuwe zaken of het nieuwe markt onderzoeken; vrij verscheidene stukkensteekproeven voor alle oude klanten, behalve nieuw douaneproduct.

 

Om het even welk verzoeken of willen om uw toepassing te bespreken, alstublieft vrij voelen om ons bureau op te roepen:

 

+86 755 86536316 of +8618609669667

of verstuur ons bij met de elektronische post: 

sales@plasticcoillanyard.com

 

Contactgegevens
Greenlife  Industrial  Limited

Contactpersoon: Mrs. Tina Lau

Tel.: 86-755-86536316

Fax: 86-755-86536316

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)