Bericht versturen
aboutus

Certificaten

Profiel QC

Greenlife  Industrial  Limited kwaliteitscontrole 0

Greenlife  Industrial  Limited kwaliteitscontrole 1

Greenlife  Industrial  Limited kwaliteitscontrole 2

Greenlife  Industrial  Limited kwaliteitscontrole 3

QC inspectie voor alle procedures:
1. Grondstoffenvoorbereiding: onze professionele QC zal tem strikt de grondstof vanaf ordevereisten als etc. het trekken van van klant, zoals materieel type, grootte, kleur, oppervlaktebehandeling controleren.
2. Half afgewerkte punten tijdens de productie: QC team zal bemonsteringsinspectie van bulkproductie maken, al lading zal houden zelfde hoogte zijn - de kwaliteit zoals steekproef cofirmed door klant, ook test zijn functiedelen als behoefte.
3. Gebeëindigde punten vóór verzending: QC het team doet strikter insepction voor elk punt, één voor één, ervoor zorgt alle details als ordebehoefte correct zijn, is het definitieve punt aanvaardbare gekwalificeerde degenen.


Kwaliteitsborging:
1. De kwaliteit is het leven, is Greenlife zeker in de superieure kwaliteit van producten die de meest efficiënte verkoper zijn.
2. Wij hebben strikte en uiterst nauwgezette kwaliteitscontrole in alle aspecten van het productieproces, om productkwaliteit te verzekeren.
3. Wij hebben productiebeheer en R&D-technologie vooruitgegaan en ook aan technische innovaties verdergegaan.
4. Wij introduceren nieuw industrieel materiaal, en optimaliseren geleidelijk aan het elke aspect van productieproces.
5. Wij brengen in het geavanceerde materiaal van de kwaliteitstest en zorgvuldig handinspectie om alle producten te controleren.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Tina Lau
Tel. : 86-755-86536316
Fax : 86-755-86536316
Resterend aantal tekens(20/3000)