Bericht versturen

Snelle controle! De Verenigde Staten kondigden plotseling de restauratie van tariefvrijstellingen voor aan 352 Chinese producten!

March 29, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Snelle controle! De Verenigde Staten kondigden plotseling de restauratie van tariefvrijstellingen voor aan 352 Chinese producten!

Worden uw producten vermeld?

Op 23 Maart, lokale tijd, kondigde het Bureau van de de Handelsvertegenwoordiger van Verenigde Staten (USTR) op zijn officiële website aan dat het tariefvrijstellingen voor sommige Chinese invoer zou herstellen, die 352 van de 549 hangende producten impliceren. De verordening zal van toepassing zijn op goederen uit China tussen Oktober 12, 2021 en December 31, 2022 worden ingevoerd die.

laatste bedrijfsnieuws over Snelle controle! De Verenigde Staten kondigden plotseling de restauratie van tariefvrijstellingen voor aan 352 Chinese producten!  0

Het originele adres van de aankondiging:

https://ustr.gov/about-us/policy-offices/press-office/press-releases/2022/march/ustr-issues-determination-reinstatement-certain-exclusions-china-section-301-tariffs

 

De vraag dat iedereen het meest bezorgd is over is welke producten vrijgesteld zijn. Volgens de aankondiging, omvatten de vrijgestelde categorieën bepaalde types van fietsdelen, motoren, machines, chemische producten, zeevruchten en bagagezakken.

 

De specifieke lijst die wij hebben gehad:

laatste bedrijfsnieuws over Snelle controle! De Verenigde Staten kondigden plotseling de restauratie van tariefvrijstellingen voor aan 352 Chinese producten!  1

Men rapporteert dat dit deel van de lijst van vrijgestelde goederendata terug naar de tijd toen de Troef in bureau was, opleggend tarieven van 7,5% aan 25% aan Chinese producten met een waarde van US$370 miljard. Onder deze tarief-toegevoegde goederen, verstrekten de Verenigde Staten aanvankelijk meer dan 2.200 producten. Tariefvrijstellingen om hulp aan bepaalde industrieën en detailhandelaars te verstrekken. De meeste verklaringen van afstand beëindigden toen zij verliepen, maar 549 werden uitgebreid voor een jaar, en deze verliepen ook aan het eind van 2020.

 

Op 8 Oktober vorig jaar, kondigde USTR aan dat het bedoelt tarieven op 549 ingevoerde punten van China vrij te stellen en naar openbare commentaren op dit streeft. Na bijna een half jaar, bevestigde USTR de lijst.

 

„Het besluit van vandaag werd genomen na zorgvuldige overweging van openbare commentaren en overleg met andere agentschappen van de V.S.,“ bovengenoemde USTR.

 

Sinds het nemen van bureau, de V.S. heeft President Joe Biden onder druk van het het bedrijfsleven van de V.S. en sommige wetgevers van beide partijen de last van tarieven op ingevoerde goederen moeten verlichten.

 

Begin Januari 2022, verzonden meer dan 140 leden van de Democratische en Republikeinse partijen in het Huis van Afgevaardigden van de V.S. een gezamenlijke brief naar het Bureau van de de Handelsvertegenwoordiger van de V.S., die de uitbreiding van tariefvrijstellingen verzoekt want de Chinese goederen naar de V.S. uitvoerden om de bedrijven dat van de V.S. te helpen van de schade terugkrijgen door de nieuwe epidemie van de kroonlongontsteking wordt veroorzaakt. Terugwinning van risico's zoals leveringsketen verstoringen.

 

Het Huis van Afgevaardigden van de V.S. bovengenoemd in een gezamenlijke die brief dat de tarieven aan Chinese die goederen worden opgelegd naar de V.S. in het kader van Sectie 301 worden uitgevoerd een brede invloed op de V.S. die hebben gehad, landbouw, visserij, kleinhandels, energie, technologie en de dienstbedrijvenkleine en middelgrote ondernemingen (het MKB) vervaardigen is met de zwakkere capaciteit van tariefkosten bijzonder hard geraakt. Tegelijkertijd, „die Sectie 301 heeft“ de prijzen van een reeks die consumptiegoederen opgeheven van China naar de Verenigde Staten worden uitgevoerd, de belangen van Amerikaanse families en consumenten berokkenen.

 

Zodra laatste 30 Augustus, meer dan van de invloedrijkste commerciële groepen in de Verenigde Staten (zoals de Amerikaanse Kamer van Koophandel, Amerikaans Business Roundtable, de Nationale Kleinhandelsfederatie, de Amerikaanse Federatie van de Landbouwbedrijfdienst en de Amerikaanse Halfgeleiderindustrievereniging, enz. De brief nodigde het Biden-beleid uit om handelsbesprekingen met China opnieuw te beginnen en tarieven op de Chinese invoer te snijden.

 

Maar er zijn naysayers. De Nationale Raad van Textielorganisaties, die de textielindustrie van de V.S. vertegenwoordigt, wil de overheid tarieven op kleding en huistextiel van China houden.

 

Volgens een onderzoek door Moody's Analytics, meer dan worden 90% van de tarieven door de Verenigde Staten aan China worden opgelegd gedragen door Amerikaanse bedrijven en huishoudens dat. Wat nog belangrijker is, heeft het beperken van de invoer van China negatievere gevolgen, kostend de Verenigde Staten een groot aantal banen en veroorzakend inflatie om te stijgen.

 

De recentste gegevens tonen aan dat de de consumptieprijsindex van de V.S. (CPI) in Januari 2022 met jaarlijkse 7,5% toenam, rakend een 40-jaar hoog sinds Februari 1982. Zelfs daarna het uitsluiten van vluchtig voedsel en energieprijzen, nam de kern CPI van de V.S. 6 percenten in Januari van een vroeger jaar toe, de grootste jaarlijkse aanwinst sinds Augustus 1982.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Tina Lau
Tel. : 86-755-86536316
Fax : 86-755-86536316
Resterend aantal tekens(20/3000)